9 Najlepszych przepisów, aby zrobić rosyjskie pierogi nadziewane szpinakiem i kurczakiem

Szukasz łatwy i szybki przepis na obiad lub rodzinne spotkanie? Jeśli tak, to powinieneś spróbować zrobić nadziewane pierogi z kurczakiem i szpinakiem, ponieważ te nadziewane pierogi są naprawdę smaczne i można dodać wszystko, co chcesz do ciasta. Te nadziewane pierogi są idealne na każdą okazję.

Tak więc, oto 9 najlepszych przepisów na wykonanie pierogów nadziewanych szpinakiem i kurczakiem.

Pierogi z nadzieniem z kurczaka

Składniki:

1 szklanka mąki

2 jajka

2 szklanki mleka

4-5 kawałków kurczaka

½ szklanki sera

Szpinak

Olej

Sól i pieprz

Metoda:

1. Najpierw wymieszaj w misce mąkę, sól i pieprz.

2. Weź rondel i wlej do niego odpowiednią ilość oleju.

3. Po rozgrzaniu oleju dodaj łyżkę mąki i mieszaj przez 5 do 6 sekund.

4. Stopniowo wlewaj mleko do rondla.

5. Teraz dodaj jajko i dobrze wymieszaj.

6. Kontynuuj mieszanie mieszaniny, aż stanie się ona gęstsza i kremowa.

7. Teraz możesz wziąć rondel i dodać posiekanego kurczaka i szpinak.

8. Dodajcie sól i pieprz i wymieszajcie.

9. Na koniec wymieszaj ser i przykryj rondel i gotuj nadziewane pierogi przez 7 do 10 minut.

10. Zdjąć pokrywę i kontynuować gotowanie przez kolejne 2 do 3 minut.

11. Kiedy pierogi są ugotowane, podawaj je na gorąco i ciesz się swoimi nadziewanymi pierogami.

Ropucha w dziurze

Składniki:

Ropucha w dziurce (Toad in the hole)

Chleb

Masło

Pomidory

Pieprz

Sól

Kurczak

Grzyby

Trybula

Oregano

Szczypiorek

Cebula

Białe wytrawne wino

Sposób:

1. Najpierw należy pokroić chleb na 4 do 6 kromek.

2. Teraz posmaruj chleb masłem i pokrój go na małe kawałki.

3. Rozgrzej olej na patelni i dodaj cebulę i smaż ją przez 2 do 3 minut.

4. Dodaj na patelnię czosnek, grzyby i oregano i pozwól, aby się ugotowały.

5. Dodaj trybulę oraz sól i pieprz do mieszanki grzybowej.

6. Gotuj mieszankę grzybów przez 2 do 3 minut.

7. Teraz dodaj wino do patelni i gotuj przez 5 do 10 minut.

8. Pokrój kurczaka na małe kawałki i dodaj go do patelni.

9. Przykryj patelnię i gotuj przez 3 do 4 minut.

10. Na koniec wlej do patelni ropuchę w otworze i pozwól jej się ugotować przez 3 do 4 minut.

Wnioski:

Jeśli jesteś fanem nadziewanych pierogów to ten nadziewany przepis na pierogi jest właśnie dla Ciebie. Możesz zrobić to nadziewane pierogi dla swojej rodziny i przyjaciół, jak również.